Fototeka Models

A Beograd, Slavoljuba Vuksanovića

 

Kontakt:

T

062 444 xxx

Objavi na Facebook-u Objavi na Twitter-u Objavi na Google-u

Dodaj u listu željaDodaj u listu želja

Profesionalni fotografski studio “Fototeka Models” je specijalizovan za terensku i studijsku  fotografiju, kao i video produkciju. Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da se pohvalimo brojnim fotografisanjima i snimanjima raznih svečanosti kao što su venčanja, krštenja, banketi i proslave sa vrhunskom foto i video opremom. Naši fotografi i snimatelji  su stručnjaci... Prikaži više »»»

Profesionalni fotografski studio “Fototeka Models” je specijalizovan za terensku i studijsku  fotografiju, kao i video produkciju. Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da se pohvalimo brojnim fotografisanjima i snimanjima raznih svečanosti kao što su venčanja, krštenja, banketi i proslave sa vrhunskom foto i video opremom. Naši fotografi i snimatelji  su stručnjaci u svojim oblastima – bez brige im prepustite važne događaje u svom životu i budite siguni da će svaki trenutak biti ovekovečen kamerom.
22 godine iskustva su garant kvaliteta!

Sakrij više »»»

Fotografisanje dečijih rođendana Uhvaćeni trenuci koji vraćaju vreme unazad Fotografisanje dečijih rođendana je zabavan posao ali iz iskustva možemo reći i jedan od najzahtevnijih. Razdragani mališani koji trče okolo, ne miruju i zapravo nemaju vrem

Studisko fotografisanje - na terenu

Studisko fotografisanje 01

Studisko fotografisanje 02

Studisko fotografisanje 03

Studisko fotografisanje 04

Studisko fotografisanje 05

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net