DM Studio

Snimanje i fotografisanje vaših svečanosti veoma povoljno. Sat montiranog snimka od 25-50 eura. Fotografisanje svečanosti sa i bez prodaje fotografija. Snimanje iz vazduha daleko povoljnije od konkurencije. Pozovite da se dogovorimo.

Pročitajte više

Slatka fantazija

Akcija!!! Do kraja decembra cena torti po kg je 900 din, a kolaca 700 din jer mi smo tu zbog vas!!! 063540520!!! AKCIJA!!!

Pročitajte više

Trupa Zozo

Animatori” Trupe Zozo” se na rodjendanima uglavnom pojavljuju kostimirani.U stvari predstavljaju likove iz raznovrsnih bajki,predstava (Zvoncica,Petar Pan,Mica Kiflica,Ceca Pereca,Gusar Gile,Snezana,Pepeljuga,Toma Sesirdzija..)Program je posebno osmisljen I prilagodjen uzrastu dece.Za malisane od tri do sedam godina su predvidjene kreativne, bajkovite igrice u kojima oni aktivno ucestvuju uz odgovarajucu muziku.Decu od 8-12god animiramo posebno koncipiranim  igrama zabavnog karaktera prilagodjen uzrastu dece .Na osnovu ankete koju smo sproveli sa tom” ciljnom grupom” osmislili smo igre zabavnog I saljivog karaktera a program se zavrsava dobrom zurkom.Treba naglasiti da su sve igre edukativne sem sto su saljive.Za animaciju svih uzrasta  postoje I raznovrsni paketi trupe Zozo.Npr:paket dva kostimirana  animatora+maskota+face painting u trajanju 120min.

U okviru animacije Trupa Zozo moze da ponudi I face-painting I modeling balona I u okviru paketa I kao pojedinacnu uslugu.

Pročitajte više

Slatko i slano Sanja

U 2018. Svaki 1. i 18. Rodjendan dobice simbolican poklon

A mladenacke torte samo 1000din/kg

 

Vase je da zamislite moje da ostvarim vase zelje

Pročitajte više

Nena torte

Od sada kolaci od 350 dinara!!! Za porudzbine preko 10kg besplatan prevoz na adresu!!!

Pročitajte više

Dreamland igraonica

Novo u Dreamland igraonici je i karting za decu. Brzina vožnje prilagodjena je deci, a na svako vozilo sa detetom može sesti i roditelj.

Pročitajte više

Nadine Pinjate Paper Flowers

AKCIJA - PINJATE Učinite da Rodjendanska zabava Vašeg deteta bude nezaboravan dogadjaj... Veliki izbor Pinjata po Akcijskim cenama..

Pročitajte više

Beti Bap Bend

Bend za svadbe, muzika za svadbe, bendovi za svadbeno veselje, najbolji bendovi Novi Sad

Pročitajte više

Face & body painting - Bojana

Mogućnost dolaska u kostimu zimske vile potpuno BESPLATNA!

Pročitajte više

Restoran Oskar

Slani mix za sve vrste proslava !

Slani mix se sastoji od 50 komada ukusno pripremljenih kanapea, rolata, pita i slanih palačinki, i sve to po sjajnoj ceni od 770 dinara.

Uživajte u svom slavlju i ovim ukusnim zalogajima!

Pročitajte više

Disney dreams print

AKCIJA!!! Dekoracija slatkih stolova od 100e!

Pročitajte više

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net