FAQ - ČESTA PITANJA

POGLEDAJTE NAJČEŠĆA PITANJA KORISNIKA SAJTA

Kako mogu da postavim svoj besplatni oglas?

Idete na stranicu Besplatno oglašavanje, tamo se nalazi formular koji treba da popunite. Na Vaš mejl će stići aktivacioni link pomoću kog aktivirate svoj nalog na sajtu. Od tada ste u mogućnosti da sami menjate tekst svog oglasa svaki put kada se ulogujete pomoću svog korisničkog imena i lozinke.

Hoću da postavim još jedan oglas, ali to izgleda ne može?

Možete prijaviti više oglasa tako što ćete nas kontaktirati preko e-mail adrese info@rodjendanko.com da Vam to omogućimo. Kad Vam budemo odobrili postavljanje drugih oglasa, moćićete da menjate sve vaše oglase preko osnovnog naloga korišćenjem svog korisničkog imena i lozinke.

Zaboravio sam svoju šifru, kako da pristupim svom nalogu i promenim tekst oglasa?

Uđite na ovu stranicu, upišite Vaše korisničko ime i kliknite na #Resetujte lozinku#. Na Vašu e-mail adresu poslaćemo novu lozinku kojom možete da se ulogujete na Vaš nalog, a nakon toga da promenite lozinku u onu koja Vama odgovara.

Želim da promenim svoju lozinku, kako to da uradim?

Ulogujte se preko Vašeg naloga, kliknite na #Promeni nalog#, idite na #Promena lozinke#, upišite staru lozinku i novu lozinku i klinknite na #Promenite lozinku#. Na taj način ste promenili Vašu lozinku. Sledeći put kad se budete logovali, potrebno je da upišete novu lozinku.

Kako da postavim link ka svom sajtu u oglas?

Upišite link u polje koje je za to predviđeno u formularu za prijavu oglasa i e-mail sa podacima svoje firme (naziv, adresa i PIB) kako bismo Vam poslali predracun za uplatu postavljanja linka za period od 12 meseci. Više o tome ovde.

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net