MARKETING

IZABERITE NAČIN OGLAŠAVANJA 

Sajt Rodjendanko.com je pravo mesto za Vašu reklamu ako se bavite delatnošću koja je u vezi sa pripremama i proslavama rođendana.

Oblici oglašavanja


Predlažemo da se, za početak, BESPLATNO upišete u naš adresar usluga. Svoje podatke ćete moći da menjate po želji kad god se ulogujete svojim korisničkim imenom i lozinkom. Mali oglas možete besplatno da proširite detaljnijim tekstom i fotografijama.

Razmena linkova je još jedna besplatna usluga kojom Vaš link postavljamo na našu stranicu Korisni linkovi, zauzvrat, Vi naš link postavljate na Vašu stranicu.

Postavite link ka Vašem web sajtu. Na ovom mestu možete po promotivnoj ceni da postavite, uz besplatan oglas, link ka Vašem web sajtu i time pozovete posetioce sajta da pregledaju asortiman Vaših usluga

Istaknut oglas se nalazi u vrhu stranice za svaku kategoriju (rođendaonice, torte, zabava...) i ako postavite oglas na ovom mestu, posetioci sajta će prvo ugledati Vaš oglas.

Pozicija na prvoj stranici u kategoriji je siguran način da svi posetioci vide baš Vaš oglas među prvima.

Postavite baner na mestu koje će biti najatraktivnije za posetioce pri pregledu sajta.

VIP Zona se nalazi u horizontalnom meniju na mestu na koje posetioci prvo obrate pažnju pri ulasku na sajt. Obezbedite mesto za vaš baner koje ne može svako da ima.

Akcije se nalaze u horizontalnom meniju. Postavite akciju i dajte do znanja našim posetiocima da kod Vas postoje neke povoljnosti i time privucite što više klijenata.

Vaš nalog - kreirajte i menjajte svoj oglas kad god poželite


1. korak: Sastavite besplatan oglas

Želite da se i Vaš oglas nađe na nekoj od naših stranica?
Jednostavno ćete otići na stranicu za besplatno oglašavanje i tamo ostaviti svoje podatke i tekst oglasa. Ovim ste otvorili Vaš nalog koji Vam omogućava da u svakom trenutku izmenite svoj oglas.

2. korak: Aktivirajte svoj nalog
Nakon otvaranja naloga, na Vaš e-mail će stići aktivacioni link. Kliknite na link da biste se prvi put ulogovali na Vaš nalog.

3. korak: Menjajte tekst svog oglasa
Na stranici Vašeg naloga videćete kako izgleda Vaš oglas i ako želite možete uvek da izmenite tekst, adresu, brojeve telefona. Takođe, oglasu možete da dodate i detaljniji opis kao i fotografije. Pokušajte da svakoj fotografiji date drugačiji naziv i našim korisnicima objasnite šta ta slika predstavlja.

4. korak: Aktivirajte usluge
Ukoliko želite da svom besplatnom oglasu dodate link Vašeg sajta ili želite da oglas bude postavljen u vrhu stranice, zainteresovani ste da postavimo Vaš baner, budite slobodni da nas kontaktirate mejlom.

Ukoliko imate neko pitanje, možda odgovor postoji na stranici česta pitanja, ukoliko ne, budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla info@rodjendanko.com ili direktno preko kontakt stranice.

Postavite besplatno Vaš oglas!

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net