Poruke roditeljima

datum 28.06.2016 23:48 od Dusan, pregled 23813

Poruke roditeljima

Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rodjendan ti želi jedno zahvalno dete.

tekst separator

Ništa lepše od ovoga dana, rodila se žena bez ikakvih mana. Želim ti radost, zdravlje i sreću, svake godine sve veću i veću. Srećan rodjendan.

tekst separator

Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rodjendan.

tekst separator

Moje su želje danas okrenute tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim svakoga dana, ali najviše danas na dan tvog rodjendana.

tekst separator

Kažu da majka bezuslovno voli, kako se uvek za tebe moli, znam da je istina to nije bajka i zato sam srećan što si mi majka. Srećan rodjendan.

tekst separator

Možda ću jednoga dana pronaći svog princa, ali ti ćeš tata zauvek ostati moj kralj. Srećan rodjendan.

tekst separator

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al" danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu! Srećan rodjendan.

tekst separator

Nisi mi nikada rekao kako treba da živim već si mi to pokazao. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjstvo i naravno srećan ti rodjendan.

tekst separator

Hvala ti puno moj dragi tata za sva ona držanja oko tvog vrata. Što važne stvari osmehom mi reče, da život moj kao reka teče! Srećan rodjendan!

tekst separator

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srećan rodjendan!

AKCIJA

Uskoro:

FB

Development by draganmarkovic.net